Förlöpstrött

Idag var vi en sväng till klubben för lite träning men det var ganska lätt att konstatera att Sookies löp är nära förestående. Polka börja löpa för en dryg vecka sedan och då brukar Sookie ”hänga på” efter ca en vecka.

08072014-IMG_6057

Hon var trött och ofokuserad så det blev inte så mycket momentträning idag utan vi fokuserade på fokus och stadga. Övningar för sittande i grupp och platsliggning varvades med stadga i sitt och stå samt galna jakter på flygande tennisbollar! Överlag blev träningen helt ok men det är lite trist att inte känna den stora träningsglädje som funnits nu i flera månader. Löpet är ju över om några veckor så då är vi förhoppningsvis snart tillbaka i den gamla fina formen igen!

Bilden är från löpet förra sommaren – först bada i sjön och sedan däcka i soffan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.